volgens traditioneel recept, met speciaal
geselecteerd draadjesrundvlees

NET ZO LEKKER UIT DE OVEN!

De smaakvolle kroketten en bitterballen uit Kroketterij de Bourgondiër zijn nu ook beschikbaar voor horecagelegenheden zonder frituurmogelijkheden. Vanaf nu kunt u uw gasten ook zonder frituur Bourgondisch laten genieten, door middel voor kroketten en bitterballen, speciaal ontwikkeld voor de oven!

Het rundvleesassortiment dat geschikt is voor de (professionele) oven, is ontwikkeld volgens hetzelfde traditionele recept als dat van de reguliere bitterballen en kroketten. Het assortiment bestaat momenteel uit de kroket en de bitterbal, beiden met het speciaal geselecteerde draadjesvlees. Tevens zijn ook deze kroketten en bitterballen van De Bourgondiër exclusief verkrijgbaar voor de foodservice.

Onze producten zijn:

 • Heerlijk krokant, minstens net
  zo krokant als uit de frituur;
 • Minimaal 1 uur krokant in
  een warmhoudkast, dus grotere
  hoeveelheden zijn vooraf te
  bereiden;
 • Handzaam en hersluitbaar;
 • Rijk gevuld, vol van smaak
  volgens traditioneel recept van
  speciaal geselecteerd
  draadjesrundvlees;
 • Niet te bereiden in de frituur.
  Ook verkrijgbaar als luxe
  ovengeschikte rundvleeskroket.

LAAT UW KLANTEN
OOK GENIETEN!

Bereidingsadvies: Professionele heteluchtoven: Oven voorverwarmen op 215°C, indien mogelijk de ventilator op de hoogste stand, 0% vocht. Leg de bitterballen uit de vriezer (bij voorkeur) op een rooster. Plaats het rooster in het midden van de oven. Verwarm de kroketten 11-12 minuten. Haal de bitterballen uit de oven. Haal de kroketten uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor een optimaal krokant resultaat. Dit product is niet geschikt voor frituurbereiding.

Afhankelijk van de oven kan de bereidingswijze variëren. Graag ondersteunen wij u in het afstemmen van de meest geschikte bereidingswijze voor uw oven. Neem daarvoor contact met ons op via info@debourgondier.nl of T +31 (0)13 46 40 680.

 


Productinformatie

Artikelnummer: 9447
Productomschrijving: (oven geschikt) De Bourgondiër- Rundvleesbitterbal
Stuks per doos: 48
Gewicht per stuk: 35 gram
Dozen / laag HE: 15
Dozen / pallet HE: 225
EAN code: 8710861094477

Ingredienten

Water, rundvlees 24%*, paneermeel (tarwebloem, volkorentarwemeel, zonnebloemolie, water, zout, gist), tarwebloem, plantaardige oliën (palm, raap, zonnebloem), roomboter (melk), aroma’s (melk, tarwe, selderij), rundergelatine, lactose, zout, verdikkingsmiddel: E466, gedroogde glucosestroop,

caseïnaat, suiker, invertsuikerstroop, dextrose, tarwe-eiwit, suikerstroop, kleurstof: E150c, groentepoeder (knoflook, ui, peterselie), smaakversterker: E621, kruiden en specerijen.
* komt overeen met 16% gekookt rundvlees. Allergenen zijn dikgedrukt.